Babagan Kita

Sapa Kita

GreenPlains didegaké ing taun 2009. minangka salah sawijining pabrikan produk irigasi sing paling khusus, setya nyedhiyakake solusi produk irigasi kanggo pangguna global, dadi industri utama kualitas produk lan reputasi sing apik ing pasar internasional.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus lan inovasi, GreenPlains wis dadi pabrikan produk irigasi sing misuwur lan misuwur ing Tiongkok. Ing bidang produksi produk irigasi, GreenPlains wis nggawe teknologi lan kaluwihan merek utama. Utamane ing bidang katup PVC, Filter, Drippers, lan Mini Valve and Fittings, GreenPlains wis dadi salah sawijining merek utama China.

Apa sing Kita Laku

GreenPlains khusus ing R&D, produksi, lan pemasaran produk irigasi. Lokakarya produksi duwe luwih saka 400 cetakan. Produksi kalebu Katup Bola PVC, Katup Kupu-Kupu PVC, Katup Cek PVC, Katup Kaki, Katup Kontrol Hidrolik, Katup Udara, Filter, Drip, Sprinkler, Pita Drip, lan Katup Mini, Fittings, Clamp Saddle, Injectors Pupuk Venturi, Selang LayFlat PVC lan Perlengkapan, Piranti lan produk liyane. Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional.

Cara Menang

Tim R&D profesional, kita nyedhiyakake layanan mandheg saka desain produk, desain cetakan & nggawe pabrik produk;

Kita entuk sertifikasi sistem mutu ISO9001 saka SGS. Kita nduweni kualifikasi karo sistem manajemen canggih lan tim manajemen canggih. Kita ngawasi lan nglacak kabeh proses saka penempatan PO menyang pangiriman barang kanggo saben pesenan liwat ERP, MES, sistem manajemen gudang dimensi, lan sistem mutu ISO9001; kita ngontrol kualitas saben produk lan nyedhiyakake produk lan layanan sing efektif kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

Desain
%
Pangembangan
%
Merek
%

Misi Kita: