Dripper Alfa PC

Katrangan singkat:

Konfigurasi sing digawe dening membran tengah sing nyuda bagean outlet nalika tekanan beban mundhak

Membran ana ing cangkang sing gampang dibedakake kanggo nggampangake reresik, yen prelu


  • Papan Asal: Hebei, China
  • Jeneng: Dataran ijo
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Pertanian
  • Panggunaan: Sistem Irigasi Ngirit banyu
  • Teknologi: Teknologi Ngirit banyu
  • Pelabuhan: Tianjin, China
  • Bahan: PP
  • Werna: Biru / Ireng / Coklat
  • Alur: 2l / h 4l / h 8l / h 16l / h
  • Detail Produk

    FAQS

    Tag Produk

    gn

    2L / H

    ghm

    4L / H

     

     

    dbf

    8L / H

     

    fb

    16L / H

     

     

    Konfigurasi sing digawe dening membran tengah sing nyuda bagean outlet nalika tekanan beban mundhak

    Membran ana ing cangkang sing gampang dibedakake kanggo nggampangake reresik, yen prelu

    Filtrasi sing disaranake:

    130 micron / 120 bolong.

     

    APLIKASI:

    Utamane disaranake yen dibutuhake kapasitas sing tepat, ing lapangan sing ora amba lan ing endi perlu driper sing menehi ganti rugi.

    MATERI RAW:

    Lebokake lan tutup digawe saka polipropilena sing stabil anti-UV. Membran digawe saka bahan silikon.

    SPESIFIKASI:

    -Rugi ganti rugi wiwit 1,0 nganti 3,5 bar (saka 10 nganti 35 mca)

    Variasi maksimal gegayutan karo kapasitas nominal: + 7,5%

    -Rugi-kompensasi sing dipikolehi kanthi membran bahan khusus sing digawe kanggo njaga elastisitas sing dibutuhake, sanajan ing kahanan panggunaan sing angel banget.

     

    Inlet lan tutup digawe saka bahan sing bisa njamin resistensi agen atmosfer lan fenomena korosi amarga subur, lan daya tahan wektu Outlet kanthi lampiran tabung mikro 03.5 × 6 Kasedhiya ing 2/4/8/16 l / h kanthi basa beda kanggo ngidini

    identifikasi kapasitas langsung:

    Dhasar biru langit 2l / jam, dhasar ireng 4l / h, basis biru 8l / h, dhasar coklat 16 l / h

     

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing bidang pertanian.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem & tim kontrol kualitas sing ketat, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Produk irigasi lengkap sing dipilih.
    6. Layanan OEM / ODM.
    7. Nampa conto sampel sadurunge Pesenan Massa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita