Stasiun Filter Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQS

Tag Produk

Stasiun filter duwe backwash sing efisien banget, produksi terus otomatis. Konsumsi banyu sithik lan desain kompak, sistem kasebut ngowahi siklus backwash kanthi otomatis ing antarane unit kanggo mesthekake output tetep lan tekanan minimal bisa ilang. Sistem filter disk otomatis kanthi elemen nyaring disk kanthi katup backwash 2 ″ / 3 ″ / 4,, manifold, kontroler. Gampang dipasang.

Kaluwihan

1. Reresik kanthi otomatis kanthi otomatis kanthi online; konsumsi banyu sithik; Desain kompak; Kerugian tekanan kurang.

2. Ngoptimalake kinerja lan minimalake frekuensi pangopènan.

3. Ngirit banyu kanthi paling efisien kanthi efisiensi kanggo gawe serep.

4. Sistem filter disk saben dipasang lan gampang dioperasikake.

5. Konfigurasi modular ngidini desain miturut pilihan pelanggan utawa kasedhiyan ruang.

6. Bahan anti korosi sing beda bakal digunakake miturut kahanan lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk