Kebijakan Cookie

1. Definisi Informasi Pribadi

Informasi lengkap babagan riko situs web lan sumber daya sing sampeyan akses. Cookie nglumpukake macem-macem informasi, kayata alamat IP, sistem operasi, lan browser sing digunakake.

Gumantung saka kaca web sing dibukak, sawetara kaca bisa uga duwe formulir sing nglumpukake informasi babagan sampeyan, kayata jeneng sampeyan, nomer kode pos, alamat E-mail, lsp.

2. Kebijakan Cookie Kita

Cookie digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman situs web adhedhasar interaksi lawas karo situs kasebut. Cookie diundhuh lan disimpen dening browser Internet nalika pisanan diakses situs web. Cookie sing disimpen digunakake ing kunjungan sabanjure kanggo nambah tampilan situs web.

Cookie bisa diblokir utawa dicopot ing kasus kaya ngono, yen sampeyan ora setuju karo Cookie. Nanging, kanthi mangkono, situs web bisa uga ora mbukak, utawa fungsi tartamtu situs web bisa uga ora mlaku kanthi bener, amarga ana cookie sing dicekal.

Cathetan: Saiki, ora ana Cookie sing digunakake ing situs web sing nglumpukake informasi sing bisa digunakake kanggo ngenali sampeyan kanthi pribadi.

Cara ngatur lan mbusak Cookie

Cookie bisa diblokir utawa dicopot liwat setelan "Setup" (utawa "Alat") browser. Salah sawijining pilihan yaiku nampa utawa nolak kabeh Cookie. Pilihan kapindho yaiku nampa cookie tartamtu saka situs web tartamtu. Browser bisa disetel supaya bisa disetel supaya bisa menehi notifikasi kapan sampeyan nampa Cookie. Manajemen Cookie lan cara mbusak mau beda-beda karo browser tartamtu. Kabeh browser beda-beda ing titik iki. Kanggo mriksa cara browser ngatur cookie, gunakake fungsi pitulung ing browser sampeyan.