Driptape- APOLLO

Katrangan singkat:

Drip tape bisa mbantu sampeyan nambah efisiensi panggunaan lan panggunaan banyu, lan uga ningkatake kualitas panen kanthi nyelehake banyu lan pupuk ing papan sing sampeyan butuhake. Pilih jarak emitor saka 10 nganti 60 cm-tanpa nambah biaya - kanggo papan lan fleksibilitas sing pas nalika ngrancang sistem sampeyan. Temokake tape sing sampurna kanggo aplikasi sampeyan kanthi macem-macem tingkat aliran sing kasedhiya, kekandelan tembok, lan diameter internal.


  • Papan Asal: Hebei, China
  • Jeneng: Dataran ijo
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Pertanian
  • Panggunaan: Sistem Irigasi Ngirit banyu
  • Teknologi: Teknologi Ngirit banyu
  • Pelabuhan: Tianjin, China
  • Detail Produk

    FAQS

    Tag Produk

     

    Drip tape bisa mbantu sampeyan nambah efisiensi panggunaan lan panggunaan banyu, lan uga ningkatake kualitas panen kanthi nyelehake banyu lan pupuk ing papan sing sampeyan butuhake. Pilih jarak emitor saka 10 nganti 60 cm-tanpa nambah biaya - kanggo papan lan fleksibilitas sing pas nalika ngrancang sistem sampeyan. Temokake tape sing sampurna kanggo aplikasi sampeyan kanthi macem-macem tingkat aliran sing kasedhiya, kekandelan tembok, lan diameter internal.

    Fitur

    Opsi jarak emitor kanggo kabeh lemah
    Pilihan tarif aliran paling jembar
    Pangiriman banyu lan pupuk sing akurat
    Resistensi clogging unggul

    Aplikasi

    Tanduran baris
    Lansekap
    Griya ijo
    Sayuran
    Tanduran industri
    Sistem gravitasi
    Plot omah cilik

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing bidang pertanian.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem & tim kontrol kualitas sing ketat, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Produk irigasi lengkap sing dipilih.
    6. Layanan OEM / ODM.
    7. Nampa conto sampel sadurunge Pesenan Massa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk