Katup Kaki HD

Katrangan singkat:

VALVES FOOT diproduksi kabeh kanthi bahan plastik sing tahan banget lan mesthi ana unsur-unsur stainless steel, sing ngidini kinerja optimal ing kabeh jinis kahanan kerja. Kabeh iki bebarengan karo implementasine ing desain lan polyvalensi modular, dadi elemen penting ing desain fasilitas kasebut.


  • Papan Asal: Hebei, China
  • Jeneng: Dataran ijo
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Pertanian
  • Panggunaan: Sistem Irigasi Ngirit banyu
  • Teknologi: Teknologi Ngirit banyu
  • Pelabuhan: Tianjin, China
  • Bahan: PA
  • Werna: Ireng
  • Ukuran: 2 "- 4"
  • Detail Produk

    FAQS

    Tag Produk

    gr

    Katup Kaki HD-Utas Wanita 2 ″ -4 ″

     

    dbf

    Katup Kaki HD -Socket 110-200

     

     

    VALVES FOOT diproduksi kabeh kanthi bahan plastik sing tahan banget lan mesthi ana unsur-unsur stainless steel, sing ngidini kinerja optimal ing kabeh jinis kahanan kerja. Kabeh iki bebarengan karo implementasine ing desain lan polyvalensi modular, dadi elemen penting ing desain fasilitas kasebut.

     

    资源 a1

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing bidang pertanian.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem & tim kontrol kualitas sing ketat, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Produk irigasi lengkap sing dipilih.
    6. Layanan OEM / ODM.
    7. Nampa conto sampel sadurunge Pesenan Massa.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk