Pas Irigasi- Taman Seri 17MM (POM)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQS

Tag Produk

Garden Series (POM) 17 mm cocog karo Driplines lan selang irigasi PE

Barbed kanggo instalasi sing aman lan gampang tanpa klem, lem utawa alat

Tahan UV supaya tahan panas, srengenge langsung, lan bahan kimia sing atos

Konstruksi sepotong kanggo nambah kekuatan, daya tahan lan kinerja jangka panjang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita