Katup mini irigasi- PUMA

Katrangan singkat:

Konektor bermutu sing digunakake ing aplikasi pertanian kanggo mesthekake aliran banyu saka pipa utama PE menyang dripline tembok sing tembok tembok tipis. Karet panyegelan dibutuhake kanggo nyambungake karo pipa utama. Sambungan karo dripline digawe dening kacang. Amarga sambungan klep, aliran banyu bisa dipateni utawa diatur karo jumlah sing dikarepake.


  • Papan Asal: Hebei, China
  • Jeneng: Dataran ijo
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Pertanian
  • Panggunaan: Sistem Irigasi Ngirit banyu
  • Teknologi: Teknologi Ngirit banyu
  • Pelabuhan: Tianjin, China
  • Bahan: PP
  • Werna: Ireng / Biru
  • Ukuran: 16mm / 20mm
  • Detail Produk

    FAQS

    Tag Produk

    70

    Katup mini irigasi- PUMA

    16mm / 20mm Katup tape netes

     

    Konektor bermutu sing digunakake ing aplikasi pertanian kanggo mesthekake aliran banyu saka pipa utama PE menyang dripline tembok sing tembok tembok tipis. Karet panyegelan dibutuhake kanggo nyambungake karo pipa utama. Sambungan karo dripline digawe dening kacang. Amarga sambungan klep, aliran banyu bisa dipateni utawa diatur karo jumlah sing dikarepake.

     

    Katup tape netes minangka elemen penghubung sing digunakake ing sistem irigasi nalika masang kaset tetes sing temboke tipis.
    Iki digunakake kanggo nyambungake drip tape menyang pipa PE sing nyedhiyakake lapangan kanthi banyu.
    Konektor kanthi diameter 16 mm cocog kanggo nyambungake pita netes kanthi dawane garis nganti 200 m, lan katup ngidini penutupan dinamis bagean kasebut tanpa kudu mateni kabeh irigasi.
    Bahan sing digawe tahan kanggo suhu ekstrem lan radiasi UV.
    Konektor kasebut penting banget kanggo pambangunan sistem irigasi kanthi nggunakake pita netes.
    Wujude wis distandardisasi lan cocog karo kaset tetes tembok liyane sing temboke lancip ing pasar.
    Pilihan sing pas iki bisa digunakake ing macem-macem konfigurasi sambungan (nganggo pipa, nganggo utas, tape liyane).

    新款阀门

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing bidang pertanian.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem & tim kontrol kualitas sing ketat, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Produk irigasi lengkap sing dipilih.
    6. Layanan OEM / ODM.
    7. Nampa conto sampel sadurunge Pesenan Massa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita