Warta

  • The quality of water for irrigation

    Kualitas banyu kanggo irigasi

    Kualitas banyu lan karakteristik kasebut mengaruhi tuwuhing tanduran, struktur lemah lan uga sistem irigasi dhewe. Kualitas banyu irigasi utamane nuduhake komposisi fisik lan kimia, utawa luwih rinci babagan komposisi mineral banyu lan anané ...
    Waca liyane
  • Industry News

    Warta Industri

    Kita pamer minangka pameran ing Pameran Canton Spring kaping 123. Ing situs pameran, kita nampa luwih saka 30 perusahaan lan pelanggan saka Timur Tengah, India, Mesir, Eropa lan China. Ing negosiasi, produk perusahaan wis entuk pelanggan kanthi rega sing larang ...
    Waca liyane
  • Company News

    Warta Perusahaan

    Pabrik anyar kita dipindhah ing Mei 2015, sing jembaré 20.000 wilayah darat. Bangunan kasebut kalebu produksi, gudang, lan area kantor, lan asrama. Dilengkapi mesin canggih lan manajemen sing mumpuni, Greenplains yakin bisa nggayuh tantangan sing luwih dhuwur, lan nggawe masa depan sing luwih apik.
    Waca liyane