Katup werni uni dobel PVC

Katrangan singkat:

Katup Bola Semen Ganda Semen pelarut duwe rong ujung serikat supaya katup bisa diturunake saka pipa kanggo ndandani utawa ndandani. Katup kasedhiya dadi Katup Bola Ganda PVC Ganda kanthi benang lan pelarut kanthi ukuran kekaisaran.

Katup PVC kita nyedhiyakake resistensi kanggo macem-macem bahan kimia, saliyane menehi pengaruh sing dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur. Gampang nglumpukake karo panyegelan sampurna ing kabeh kahanan, katup bola union kaping pindho bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan digunakake kanthi tekanan kerja nganti 16 bar, gumantung karo ukuran.


  • Papan Asal: Hebei, China
  • Jeneng: Dataran ijo
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Pertanian
  • Panggunaan: Sistem Irigasi Ngirit banyu
  • Teknologi: Teknologi Ngirit banyu
  • Pelabuhan: Tianjin, China
  • Bahan: U-PVC
  • Werna: Gary
  • Ukuran: 32-110 1 "-4"
  • Detail Produk

    FAQS

    Tag Produk

    wfe

     

    Katup Bola Semen Ganda Semen pelarut duwe rong ujung serikat supaya katup bisa diturunake saka pipa kanggo ndandani utawa ndandani. Katup kasedhiya dadi Katup Bola Ganda PVC Ganda kanthi benang lan pelarut kanthi ukuran kekaisaran.

    Katup PVC kita nyedhiyakake resistensi kanggo macem-macem bahan kimia, saliyane menehi pengaruh sing dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur. Gampang nglumpukake karo panyegelan sampurna ing kabeh kahanan, katup bola union kaping pindho bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan digunakake kanthi tekanan kerja nganti 16 bar, gumantung karo ukuran.

     

    Fitur kasebut
    1. Ukuran saka 1 ″ nganti 4 ″
    2. ANSI 、 BS 、 DIN 、 Standar BSPT kasedhiya
    3. Kanthi ujung utas utawa ujung soket
    4. Instalasi gampang nganggo kacang uni sing dikencengi tangan
    5. Rusak garis sing gampang tanpa masang serikat kerja tambahan
    6. Watesan aliran minimal desain desain port lengkap
    7. Kemasan massal utawa kemasan individu nganggo kothak

     

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing bidang pertanian.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem & tim kontrol kualitas sing ketat, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Produk irigasi lengkap sing dipilih.
    6. Layanan OEM / ODM.
    7. Nampa conto sampel sadurunge Pesenan Massa.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita