Pukulan Layflat- Naga

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQS

Tag Produk

Gunakake pemotong Layflat kanggo nggawe bolongan sampurna ing tabung layflat kanggo masang fittings tape netes menyang selang layflat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Lokasi perusahaan sampeyan kepiye?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita