Babagan Kita

DCIM100MEDIADJI_0156.JPG

Sapa Kita

GreenPlains, minangka salah sawijining pabrikan produk irigasi khusus sing digawe ing taun 2009, duwe komitmen kanggo menehi solusi produk irigasi kanggo pangguna global. Kita ngarahake industri kanthi kualitas produk paling apik lan reputasi apik ing pasar internasional.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus lan inovasi, GreenPlains dadi pabrikan produk irigasi sing misuwur lan misuwur ing Tiongkok. Ing bidang produksi produk irigasi, GreenPlains wis nggawe teknologi lan kaluwihan merek utama. Ing babagan katup PVC, Filter, Drippers, lan Mini Valve and Fittings, GreenPlains wis dadi salah sawijine merek China.

800-533

Apa sing Kita Laku

GreenPlains khusus ing R&D, produksi, lan pemasaran produk irigasi. Lokakarya produksi duwe luwih saka 400 cetakan. Produksi kalebu Katup Bola PVC, Katup Kupu-Kupu PVC, Katup Cek PVC, Katup Kaki, Katup Kontrol Hidrolik, Katup Udara, Filter, Drip, Sprinkler, pita Drip, lan Katup Mini, Fittings, Clamp Saddle, Injectors Pupuk Venturi, Selang LayFlat PVC lan Perlengkapan, Piranti lan produk liyane. Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional.

Cara Menang

Tim R&D profesional, kita nyedhiyakake layanan mandheg saka desain produk, desain cetakan & nggawe pabrik produk;

Kita entuk sertifikasi sistem mutu ISO9001 saka SGS. Kita nduweni kualifikasi karo sistem manajemen canggih lan tim manajemen canggih. Kita ngawasi lan nglacak kabeh proses saka penempatan PO menyang pangiriman barang kanggo saben pesenan liwat ERP, MES, sistem manajemen gudang dimensi lan sistem mutu ISO9001; kita ngontrol kualitas saben produk lan nyedhiyakake produk lan layanan sing efektif kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

Desain
%
Pangembangan
%
Merek
%

CERTIFIKAT

Misi Kita: