Babagan awake dhewe

2

Sapa Kita

GreenPlains, minangka salah sawijining produsen produk irigasi paling khusus sing diadegake ing taun 2009, komitmen nyedhiyakake solusi produk irigasi kanggo pangguna global.Kita mimpin industri kanthi kualitas produk sing paling dhuwur lan reputasi apik ing pasar internasional.

Sawise luwih saka 10 taun pangembangan lan inovasi sing terus-terusan, GreenPlains wis dadi produsen produk irigasi sing misuwur lan misuwur ing donya.Ing bidang manufaktur produk irigasi, GreenPlains wis nggawe keunggulan teknologi lan merek sing unggul.Ing babagan katup PVC, Filter, Drippers, lan Mini Valves and Fittings, GreenPlains wis dadi salah sawijining merek Cina sing misuwur.

800x533

Apa We Do

GreenPlains khusus ing R&D, produksi, lan pemasaran produk irigasi.Bengkel produksi duwe luwih saka 400 cetakan.Produksi kalebu PVC Ball Valves, PVC Butterfly Valve, PVC Check Valve, Foot Valve, Hydraulic Control Valve, Air Valve, Filter, Drippers, Sprinkler, Drip tape, lan Mini Valves, Fittings, Clamp Saddle, Fertilizer Injector Venturi, PVC LayFlat Hose lan Fittings, Piranti lan akeh produk liyane.Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional.

Carane Kita Menang

Tim R&D profesional, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg saka desain produk, desain cetakan & mbangun kanggo nggawe produk;

Kita wis entuk sertifikasi sistem mutu ISO9001 saka SGS.Kita mumpuni karo sistem manajemen canggih lan tim manajemen sing canggih.Kita ngawasi lan nglacak kabeh proses saka penempatan PO nganti pangiriman barang kanggo saben pesenan liwat ERP, MES, sistem manajemen gudang dimensi lan sistem kualitas ISO9001;kita ngontrol kualitas saben produk lan nyedhiyakake produk lan layanan sing larang regane kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Desain
%
Pangembangan
%
Branding
%

SERTIFIKAT

Misi kita: