Stasiun Filter Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Stasiun Filter duwe backwash Highly efisien, produksi terus otomatis.Konsumsi banyu sing sithik lan desain sing kompak, sistem kasebut ngganti siklus backwash kanthi otomatis ing antarane unit kanggo mesthekake output konstan lan mundhut tekanan minimal.Sistem panyaring cakram otomatis kanthi unsur penyaring cakram kanthi katup backwash 2″/3″/4″, manifold, pengontrol.Gampang kanggo nginstal.

Kaluwihan

1. Kanthi otomatis terus on-line reresik dhewe; konsumsi banyu kurang; Desain kompak; mundhut meksa Low.

2.Ngoptimalake kinerja lan nyuda frekuensi pangopènan.

3. Ngirit banyu maksimal kanthi efisiensi ing backwashing.

Sistem Filter 4.Disc saben-nglumpuk lan gampang kanggo operate.

5.Konfigurasi modular ngidini desain miturut preferensi pelanggan utawa kasedhiyan papan.

6.Material anticorrosion sing beda bakal digunakake miturut kondisi lingkungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita