Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi kanggo GreenPlains Irritech Co., Ltd
GreenPlains Irritech Co., Ltd ngajeni privasi sampeyan lan tujuane pengunjung situs menehi informasi.Kita ora nuduhake, ngedol, utawa nyewa informasi sing diklumpukake menyang pihak katelu lan ora arep nglakoni ing mangsa ngarep.
Informasi Dikumpulake
Yen sampeyan njaluk utawa ngirim informasi kanggo kita kanthi ngirim e-mail liwat fungsi "mail to:" utawa ngisi formulir "kontak", kita bisa nyimpen alamat e-mail uga informasi liyane sing bisa nyedhiyani.Informasi iki bisa digunakake kanggo ngubungi sampeyan ing mangsa ngarep liwat mail, e-mail, utawa telpon kanggo ngirim informasi babagan solusi utawa layanan sing kita rasa bisa migunani kanggo sampeyan.E-mail lan informasi liyane sing diwenehake ora bakal didol menyang pihak katelu.
Informasi Diklumpukake dening Liyane
Kabar iki mung ngarahake kabijakan situs web GreenPlains Irritech Co., Ltd lan dudu situs sing diakses pangguna liwat tautan saka situs kita.GreenPlains Irritech Co., Ltd ora tanggung jawab kanggo kabijakan koleksi informasi situs liyane, utawa kanggo praktik sing ditindakake dening situs web sing disambung utawa saka situs web kita, utawa kanggo informasi utawa konten sing ana ing kono.Asring pranala menyang situs web liyane diwenehake mung minangka penunjuk informasi babagan topik sing bisa migunani kanggo pengunjung.Pangguna disaranake mriksa kabijakan privasi situs web liyane.
cookie
Situs web GreenPlains Irritech Co., Ltd ora nggunakake cookie.

Nganyari, Mbenerake lan Mbusak Informasi Pribadi

Yen sampeyan pengin informasi pribadhi dibusak saka cathetan kita, please send e-mail karo "Busak informasi pribadhi" ing baris subyek.
Pambocoran Informasi Kepeksa Sah
GreenPlains Irritech Co., Ltd bisa mbukak informasi nalika kepeksa sah kanggo nglakoni;ing tembung liyane, nalika kita, ing apik iman, pracaya sing hukum mbutuhake utawa kanggo pangayoman saka hak legal kita.
Owah-owahan Kabijakan Periodik
Wigati dimangerteni manawa GreenPlains Irritech Co., Ltd mriksa praktik privasi saka wektu kanggo wektu (yaiku kanggo nglacak teknologi lan / utawa owah-owahan hukum) lan praktik kasebut bisa diganti.Kanggo mesthekake terus akrab karo versi paling anyar saka kabijakan privasi, mangga tetenger lan mriksa kaca iki kanthi periodik.
Pernyataan kabijakan iki digawe kanthi jeneng GreenPlains Irritech Co., Ltd lan efektif wiwit tanggal 1 Oktober 2009. Pernyataan iki ora nggawe persetujuan antarane GreenPlains Irritech Co., Ltd lan pangguna, lan kanthi mangkono, ora nggawe apa-apa. hak legal kanggo pihak apa wae.