PVC Ball Valves

Katrangan singkat:

Solvent Cement Double Union Ball Valves duwe loro union ends supaya tutup bisa demounted saka pipa kanggo ndandani utawa ndandani.Katup kasedhiya minangka PVC Double Union Ball Valves kanthi ujung benang lan solvent ing ukuran kekaisaran.

Katup PVC kita nawakake resistensi kanggo macem-macem bahan kimia, saliyane menehi pengaruh dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur.Gampang dirakit kanthi sealing sing sampurna ing kabeh kahanan, katup bal union dobel kita bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan beroperasi kanthi tekanan kerja nganti 16 bar, gumantung saka ukuran.


  • Bahan:U-PVC
  • warna:Gary
  • ukuran:32-110 1"-4"
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    wfePVC Ball Valves

     

    Solvent Cement Double Union Ball Valves duwe loro union ends supaya tutup bisa demounted saka pipa kanggo ndandani utawa ndandani.Katup kasedhiya minangka PVC Double Union Ball Valves kanthi ujung benang lan solvent ing ukuran kekaisaran.

    Katup PVC kita nawakake resistensi kanggo macem-macem bahan kimia, saliyane menehi pengaruh dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur.Gampang dirakit kanthi sealing sing sampurna ing kabeh kahanan, katup bal union dobel kita bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi lan beroperasi kanthi tekanan kerja nganti 16 bar, gumantung saka ukuran.

     

    Fitur
    1. Ukuran saka 1″ nganti 4″
    2. ANSI, BS, DIN, standar BSPT kasedhiya
    3. Kanthi ujung benang utawa ujung soket
    4. Gampang instalasi karo perkakas union tightened tangan
    5. Gampang baris breakdowns tanpa masang serikat pekerja tambahan
    6. Desain port lengkap watesan aliran minimal
    7. Bulk packing utawa individu packing karo kothak

     

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing lapangan tetanèn.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas sing ketat & tim, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Full sawetara produk irigasi kanggo pilihan.
    6. layanan OEM / ODM.
    7. Nampa pesenan sampel sadurunge Pesenan Massal.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita