Tape netes

Katrangan singkat:

Vimi netes tape kalebu inovatif nyetak ultra kompak flat dripper ngasilake meh 0 sirah mundhut, luwih cilik tinimbang drippers competitive - Ora mung emitor cilik mbantu ngurangi gesekan banyu ing baris netes, emitor cilik luwih gampang kanggo nginstal karo kurang resiko kang. kejiret ing peralatan instalasi.Desain tape Nami nyilikake mundhut gesekan liwat desain cilik lan jalur aliran unik direkayasa.Ing tembung liyane, Nami tape ngidini sampeyan entuk jarak sing luwih dawa saben baris nalika isih tetep seragam.


  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    VIMI netes tape kalebu inovatif nyetak ultra kompak flat dripper ngasilake meh 0 sirah mundhut, luwih cilik tinimbang drippers competitive - Ora mung emitor cilik mbantu ngurangi gesekan banyu ing baris netes, emitor cilik luwih gampang kanggo nginstal karo kurang resiko kang. kejiret ing peralatan instalasi.Desain tape VIMI nyilikake mundhut gesekan liwat desain cilik lan jalur aliran unik direkayasa.Ing tembung liyane, tape VIMI ngidini sampeyan entuk jarak sing luwih dawa saben baris nalika isih tetep seragam.

    Fitur

    · Dripline diprodhuksi karo bahan prawan kualitas pisanan mung
    · Dripper dikembangake lan diprodhuksi kanthi teknologi canggih.
    · Wide filtrasi area considering lumahing dripper sethitik kanggo pangayoman tambah.
    · Labirin aliran turbulen kinerja dhuwur kanthi bagean dalan sing amba ngidini eksponen aliran sing sithik banget.
    · Turbulensi labirin nyuda akumulasi sedimentasi lan risiko penyumbatan.

    · Jalur aliran sing luwih gedhe tinimbang produk pesaing sing bisa dibandhingake nyebabake resistensi plugging sing luwih apik lan syarat filtrasi sing luwih murah.
    · Drippers dilas menyang tembok njero dripline.
    · Tahan UV lan tahan kanggo pupuk umum.
    · Ukuran emitor sing luwih cilik luwih fleksibel nggampangake instalasi lan pengalaman njupuk maneh tanpa masalah.
    · Loreng putih nggampangake instalasi, mesthekake emitter madhep munggah dening cepet alerting installers kanggo bengkong utawa munggah mudhun netes garis.

    Aplikasi

    Tanduran baris
    Landscaping
    griya ijo
    Sayuran
    Tanaman industri
    Sistem gravitasi
    Plot omah cilik

    Bahan

    Low Density Polyethylene (LDPE) kandungan karbon ireng: 2.25±0.25%

    VIMI Drip tape
    资源 10

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.

    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing lapangan tetanèn.

    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.

    4. Sistem kontrol kualitas sing ketat & tim, reputasi dhuwur ing pasar.

    5. Full sawetara produk irigasi kanggo pilihan.

    6. layanan OEM / ODM.

    7. Nampa pesenan sampel sadurunge Pesenan Massal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita