Katup Kontrol Penyangga Tekanan Listrik 3-W Solenoid Plastik & Pilot-2″/3″/4″

Katrangan singkat:

Katup Kontrol Hidraulik -AMA minangka katup kontrol sing dioperasikake kanthi hidrolik, diafragma sing mbukak lan nutup kanggo nanggepi prentah tekanan lokal utawa remot.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

电动减压阀

ListrikKatup Kontrol Tekanan SustainingSolenoid plastik 3-W & Pilot-2″/3″/4″

Fitur lan Keuntungan
Katup Kontrol Hidrolik
Tekanan Line Driven
Hydraulic kontrol On / off

Katup Plastik Rekayasa kanthi Desain Kelas Industri
Dicocogake ing situs kanggo sawetara saka sudhut sambungan mburi
ukuran lan jinis
Highly awet, kimia & cavitation tahan

Unitized Fleksibel Super Travel Diaphragm karo Dipandu Plug
Regulasi sing akurat lan stabil kanthi tutup sing lancar
Mbutuhake tekanan aktuasi sing sithik
Nyegah erosi lan distorsi diafragma
Prasaja In-Line Inspeksi lan Service

Aplikasi Khas
Sistem Irigasi Komputerisasi
Pusat Distribusi
Sistem Irigasi Tekanan Rendah
Sistem Irigasi Hemat Energi

LAYANAN KAMI

1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
2. 10 taun pengalaman manufaktur ing lapangan tetanèn.
3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
4. Sistem kontrol kualitas sing ketat & tim, reputasi dhuwur ing pasar.
5. Full sawetara produk irigasi kanggo pilihan.
6. layanan OEM / ODM.
7. Nampa pesenan sampel sadurunge Pesenan Massal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita