Pas Irigasi- Taman Seri 17MM (POM)

Katrangan singkat:

Garden Series (POM) 17 mm cocog karo Driplines lan selang irigasi PE

Barbed kanggo instalasi sing aman lan gampang tanpa klem, lem utawa alat

Tahan UV supaya tahan panas, srengenge langsung, lan bahan kimia sing atos

Konstruksi sepotong kanggo nambah kekuatan, daya tahan lan kinerja jangka panjang


  • Papan Asal: Hebei, China
  • Jeneng: Dataran ijo
  • Aplikasi: Umum, Irigasi Pertanian
  • Panggunaan: Sistem Irigasi Ngirit banyu
  • Teknologi: Teknologi Ngirit banyu
  • Pelabuhan: Tianjin, China
  • Detail Produk

    FAQS

    Tag Produk

    Garden Series (POM) 17 mm cocog karo Driplines lan selang irigasi PE

    Barbed kanggo instalasi sing aman lan gampang tanpa klem, lem utawa alat

    Tahan UV supaya tahan panas, srengenge langsung, lan bahan kimia sing atos

    Konstruksi sepotong kanggo nambah kekuatan, daya tahan lan kinerja jangka panjang









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrikan sistem irigasi sing misuwur ing jagad iki kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    Nggih Produk adhedhasar Brand GreenPlains. Kita nawakake layanan OEM, kanthi kualitas sing padha. Tim R&D bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda-beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA. Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan nganggo mobil.
    5. Kepiye carane golek conto?

    Kita bakal ngirim conto kanthi gratis lan barang dikumpulake.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita