Nano dripper

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Nano dripper Nano dripperNano dripperNano dripper

 

 

 

 

 

 

LAYANAN KAMI1.Respon cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.2.10 taun pengalaman manufaktur ing lapangan tetanèn.3.Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.4.Sistem kontrol kualitas sing ketat & tim, reputasi dhuwur ing pasar.5.Produk irigasi lengkap kanggo pilihan.6.layanan OEM/ODM.

7. Nampa pesenan sampel sadurunge Pesenan Massal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita