Kabar

  • GreenPlains Filter-T Type casing mentas nganyari!

    GreenPlains Filter-T Type casing mentas nganyari!

    Casing GreenPlains Filter-T Type mentas dianyari, luwih kenthel, lan luwih awet!Desain njaba iki asli kanggo GreenPlains lan eksklusif ing saindenging jagad!Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan Filter-T Type, please ninggalake kita pesen!
    Waca liyane
  • GreenPlains PVC kupu katup

    GreenPlains PVC kupu katup

    GreenPlains nyedhiyakake katup kupu PVC berkualitas tinggi.Rong opsi kasedhiya adhedhasar kabutuhan sampeyan: kanthi bolt flange lan tanpa bolt flange.Kasedhiya ing ukuran saka 2 inci kanggo 16 inci, padha cocok kanggo irigasi tetanèn.Katup kupu nduweni ciri ...
    Waca liyane
  • GreenPlains PVC Ball Valves

    GreenPlains PVC Ball Valves

    Katup bal PVC, minangka produk bintang ing baris produk GreenPlains, digunakake kanthi akeh ing macem-macem sistem irigasi, kalebu tetanèn lan lanskap.Dheweke entuk popularitas ing antarane para pelanggan amarga instalasi sing gampang, pangopènan sing trep, kinerja sealing sing kuwat, lan operasi sing lancar ...
    Waca liyane
  • GreenPlains Fogger-4 cara

    GreenPlains Fogger-4 cara

    GreenPlains Fogger-4 cara, dibandhingake karo atomizers papat-cara biasa, wis sawetara semprotan luwih gedhe lan efek atomization kuwat.Dibandhingake karo nozel atomisasi papat-cara liyane, GreenPlains Fogger-4 cara ngindhari ruang mati ing ngisor muncung sing ora bisa atomisasi, nggawe sawetara semprotan luwih ...
    Waca liyane
  • Pabrik kita 2023

    Pabrik kita 2023

    GreenPlains, minangka salah sawijining produsen produk irigasi sing paling khusus, mimpin industri kanthi kualitas produk sing paling apik lan reputasi apik ing pasar internasional.We are majeng ing beluk kita: 1, Kanthi tim R&D profesional, kita nyedhiyani siji-st ...
    Waca liyane
  • GreenPlains arep ngluncurake kepala sprinkler mikro anyar!

    GreenPlains arep ngluncurake kepala sprinkler mikro anyar!

    GreenPlains Micro sprinkler anyar!Sampeyan bisa milih sprinkler mikro sing dikompensasi tekanan utawa penyiram mikro sing ora dikompensasi tekanan miturut kabutuhan, lan rong cara antarmuka diwenehake: sambungan benang terbalik lan sambungan tutuk sing rata kanggo m...
    Waca liyane
  • GreenPlains wis ngirim pesenan bubar

    GreenPlains wis ngirim pesenan bubar

    GreenPlains darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan ngluwihi pangarepan.Liwat rantai pasokan sing efisien lan tim profesional, kita njamin pangiriman macem-macem peralatan irigasi lan aksesoris kanthi tepat.Rangkaian produk kita nyakup macem-macem req irigasi ...
    Waca liyane
  • GreenPlains: Irigasi netes sing tepat mbantu tanduran bisa berkembang

    GreenPlains: Irigasi netes sing tepat mbantu tanduran bisa berkembang

    GreenPlains Dripper Arrow dirancang khusus kanggo omah kaca, nursery, lan irigasi wadhah.Cocog kanggo irigasi netes sing tepat ing tas tanduran, pot, lan wadhah, utamane kanggo tanduran kaya blueberries, entuk asil irigasi sing optimal nalika digunakake ing kombinasi karo NANO d...
    Waca liyane
  • GreenPlains Nano Dripper: Irigasi presisi, mbantu sampeyan entuk wutah ijo ing tetanèn

    GreenPlains Nano Dripper: Irigasi presisi, mbantu sampeyan entuk wutah ijo ing tetanèn

    GreenPlains Nano Dripper Bisa digunakake kanthi akeh ing omah kaca, nursery, jeruk, kebon, irigasi wit, lan lapangan liyane.Mangkene fitur lan mupangat: Kompensasi Tekanan: GreenPlains Nano Dripper bisa ngirim banyu lan nutrisi sing tepat lan padha ing tekanan sing amba ...
    Waca liyane
  • GreenPlains HD tutup kaki: njamin stabil saka sumber banyu tetanèn

    GreenPlains HD tutup kaki: njamin stabil saka sumber banyu tetanèn

    Klep sikil GreenPlains HD minangka jinis katup mriksa khusus sing dirancang kanggo ngatasi masalah aliran balik cairan sing disebabake dening operasi pompa banyu sing intermiten.Desaine wis diteliti kanthi teliti lan entuk paten nasional, sing mbuktekake keunggulane ing t ...
    Waca liyane
  • GreenPlains Drip tape APOLLO lan VIMI nambah asil irigasi potong!

    GreenPlains Drip tape APOLLO lan VIMI nambah asil irigasi potong!

    Produk tape netes GreenPlains, APOLLO lan VIMI, dirancang kanggo nambah panenan potong, efisiensi panggunaan banyu, lan kualitas kanthi ngirim banyu lan pupuk langsung menyang papan sing dibutuhake tanduran.Apollo Tape minangka dripline labirin terus-terusan sing cocog kanggo l ...
    Waca liyane
  • Produk kualitas minangka tujuan kita!

    Produk kualitas minangka tujuan kita!

    Nalika kahanan pandemi global saya apik, kita diundang kanggo ngunjungi peternakan ing negara klien kita.Katup irigasi, fitting pipa, drippers, sabuk irigasi netes lan produk liyane sing kita produksi wis digunakake lan dipuji sacara lokal!
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2