Warta

  • Our factory 2021

    Pabrik kita 2021

      GreenPlains, minangka salah sawijining pabrikan produk irigasi sing paling khusus, dadi industri utama kualitas produk lan reputasi apik ing pasar internasional. Kita maju kanggo spesialisasi: 1. Tim R&D Profesional, kita nyedhiyakake layanan mandheg saka produk ...
    Waca liyane
  • Dissolved oxygen and Sunlit water in irrigation water

    Oksigen sing larut lan banyu Sunlit ing banyu irigasi

      Oksigen molekul sing dibubarake ing banyu diarani oksigen terlarut lan biasane ditandhani minangka D0. Jumlah oksigen terlarut ing banyu permukaan yaiku 5-10mg / L. Nalika ana angin lan ombak sing kenceng, oksigen sing larut ing banyu bisa nganti 14mg / L. Saturasi oksigen sing larut = oksigen larut ...
    Waca liyane
  • The quality of water for irrigation

    Kualitas banyu kanggo irigasi

    Kualitas banyu lan karakteristik kasebut mengaruhi tuwuhing tanduran, struktur lemah lan uga sistem irigasi dhewe. Kualitas banyu irigasi utamane nuduhake komposisi fisik lan kimia, utawa luwih rinci babagan komposisi mineral banyu lan anané ...
    Waca liyane
  • Industry News

    Warta Industri

    Kita pamer minangka pameran ing Pameran Canton Spring kaping 123. Ing situs pameran, kita nampa luwih saka 30 perusahaan lan pelanggan saka Timur Tengah, India, Mesir, Eropa lan China. Ing negosiasi, produk perusahaan wis entuk pelanggan kanthi rega sing larang ...
    Waca liyane
  • Company News

    Warta Perusahaan

    Pabrik anyar kita dipindhah ing Mei 2015, sing jembaré 20.000 wilayah darat. Bangunan kasebut kalebu produksi, gudang, lan area kantor, lan asrama. Dilengkapi mesin canggih lan manajemen sing mumpuni, Greenplains yakin bisa nggayuh tantangan sing luwih dhuwur, lan nggawe masa depan sing luwih apik.
    Waca liyane