Sadel clamp tunggal 125mm

Katrangan singkat:

PP clamp saddle dirancang khusus kanggo nunyuk sambungan saka Service Main.Clamp Saddles duwe struktur cukup beda lan kasusun saka rong bagéan, (Base lan Upper Part).Loro-lorone potongan digawe saka Polypropylene.Miturut ukurane, sadel clamp bisa duwe loro, papat, utawa enem baut.miturut diameteripun, lan nguatake ring ing benang.


  • Bahan: PP
  • warna:ireng
  • ukuran:125
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    125-Sadel klem tunggal

    Sadel clamp tunggal 125mm

     

    PP clamp saddle dirancang khusus kanggo nunyuk sambungan saka Service Main.Klem Sadels duwe struktur cukup beda lan kasusun saka rong bagéan, (Base lan Upper Part).Loro-lorone potongan digawe saka Polypropylene.Miturut ukurane, sadel clamp bisa duwe loro, papat, utawa enem baut.miturut diameteripun, lan nguatake ring ing benang.

    PN10
    Bahan: PP
    0 ring NBR 70 sh
    Thread: BSPT (ex ISO 7/1)
    Aplikasi: Sistem irigasi
    Bahan Ring: Stainless steel

    LAYANAN KAMI

    1. Tanggepan cepet, efisien, lan profesional sajrone 24 jam, 14 jam layanan online.
    2. 10 taun pengalaman manufaktur ing lapangan tetanèn.
    3. Dhukungan teknis lan solusi dening kepala insinyur.
    4. Sistem kontrol kualitas sing ketat & tim, reputasi dhuwur ing pasar.
    5. Full sawetara produk irigasi kanggo pilihan.
    6. layanan OEM / ODM.
    7. Nampa pesenan sampel sadurunge Pesenan Massal.

     





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita