Layflat punch-Naga

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Gunakake pemotong Layflat kanggo nggawe bolongan sampurna ing pipa layflat kanggo masang fitting kanggo tape netes menyang selang layflat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka produsen sistem irigasi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi pengalaman industri luwih saka 10 taun.

    2. Apa sampeyan nawakake layanan OEM?

    ya wis.Produk kita adhedhasar Brand GreenPlains.We offer layanan OEM, karo kualitas padha.Tim R&D kita bakal ngrancang produk miturut syarat pelanggan.
    3. apa MOQ sampeyan?

    Saben produk duwe MOQ sing beda, Hubungi sales
    4. Apa lokasi perusahaan sampeyan?

    Dumunung ing Langfang, HEBEI, CHINA.Butuh 2 jam saka Tianjin menyang perusahaan kita kanthi mobil.
    5. Carane njaluk sampel?

    Kita bakal ngirim sampel gratis lan barang diklumpukake.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita